Nosaltres

Actua és un servei d’acompanyament per a joves i famílies.

Oferim un servei d’acompanyament acadèmic, laboral, relacional i emocional als joves a través de diversos serveis que es complementen entre ells.

Des d’Actua oferim una atenció altament personalitzada que ajuda a millorar els diferents àmbits vitals: rendiment acadèmic, desenvolupament i benestar personal i competència professional.

Per tal d’oferir un servei adaptat a les característiques pròpies de cada persona treballem amb les següents metodologies:

  • Concepció constructivista del desenvolupament i aprenentatge
  • Construcció activa de la pròpia identitat: la persona és la protagonista del seu canvi
  • Perspectiva sistèmica: intervenció global dels diferents àmbits en els quals participa la persona

 


img_monica

 

Mònica Marquès

Mònica Marqués, psicòloga i psicopedagoga. Té experiència professional com a vetlladora d’alumnes amb necessitats educatives especials i dificultats d’aprenentatge. Ha col·laborat amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona elaborant i impartint programes de promoció d’hàbits de vida saludables i prevenció de conductes de risc dirigits joves. També té una llarga experiència com a professora particular d’ alumnes de secundària, donant suport en les diferents matèries i reforçant eines i tècniques d’estudi.


img_eulalia

 

Eulàlia León

Eulàlia León, coach i treballadora social. Té una llarga experiència professional com a coach personal aplicant tècniques com la Programació Neurolingüística (PNL) i el Coaching. També té experiència com a treballadora social en inserció laboral i social de col·lectius en risc d’exclusió, sobretot en el col·lectiu de persones amb discapacitat.