Nosaltres

Actua, és una cooperativa d’iniciativa social situada a Vilafranca del Penedès, que associa diferents professionals del camp social per oferir serveis d’atenció a les persones i les comunitats, en especial a la infància i adolescència.

Una de les línies de la Cooperativa és el Servei Psicoeducatiu d’atenció a infants, joves i famílies, que està format per tres projectes: Actua Jove St.Cugat, Projecte Famílies i MUSA.

El nostre centre a Sant Cugat està especialitzat en l’etapa de l’adolescència oferint un servei d’acompanyament als joves i a les seves famílies.

Des d’Actua oferim una atenció altament personalitzada que ajuda a millorar els diferents àmbits vitals: rendiment acadèmic, desenvolupament i benestar personal i competència professional.

Per tal d’oferir un servei adaptat a les característiques pròpies de cada persona treballem amb les següents metodologies:

  • Concepció constructivista del desenvolupament i aprenentatge
  • Construcció activa de la pròpia identitat: la persona és la protagonista del seu canvi
  • Perspectiva sistèmica: intervenció global dels diferents àmbits en els quals participa la persona

img_monica

Mònica Marquès, Coordinadora

Psicòloga, psicopedagoga i màster en psicologia clínica (núm. col. 26687). Té una llarga experiència treballant en processos de canvi i millora del benestar amb adolescents, joves i famílies. També té experiència realitzant tallers i seminaris de prevenció de conductes de risc i promoció d’estils de vida i relacions positives.


Eulàlia León, Coordinadora

Coach, treballadora social i especialitzada en gestió de projectes. Té una llarga experiència professional treballant amb adolescents i joves realitzant sessions individuals i d’acompanyament a través del Coaching i la Programació Neurolingüística (PNL). També té experiència com a treballadora social en inserció laboral i social de col·lectius en risc d’exclusió.