Nosaltres

Actua, és una cooperativa d’iniciativa social situada a Vilafranca del Penedès, que associa diferents professionals del camp social per oferir serveis d’atenció a les persones i les comunitats, en especial a la infància i adolescència.

Una de les línies de la Cooperativa és el Servei Psicoeducatiu d’atenció a infants, joves i famílies, que està format per tres projectes: Actua Jove St.Cugat, Projecte Famílies i MUSA.

El nostre centre a Sant Cugat està especialitzat en l’etapa de l’adolescència oferint un servei d’acompanyament als joves i a les seves famílies.

Des d’Actua oferim una atenció altament personalitzada que ajuda a millorar els diferents àmbits vitals: rendiment acadèmic, desenvolupament i benestar personal i competència professional.

Per tal d’oferir un servei adaptat a les característiques pròpies de cada persona treballem amb les següents metodologies:

  • Concepció constructivista del desenvolupament i aprenentatge
  • Construcció activa de la pròpia identitat: la persona és la protagonista del seu canvi
  • Perspectiva sistèmica: intervenció global dels diferents àmbits en els quals participa la persona

img_monica

Mònica Marquès

Mònica Marqués, psicòloga i psicopedagoga. Té experiència professional com a vetlladora d’alumnes amb necessitats educatives especials i dificultats d’aprenentatge. Ha col·laborat amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona elaborant i impartint programes de promoció d’hàbits de vida saludables i prevenció de conductes de risc dirigits joves. També té una llarga experiència com a professora particular d’ alumnes de secundària, donant suport en les diferents matèries i reforçant eines i tècniques d’estudi.


img_eulalia

Eulàlia León

Eulàlia León, coach i treballadora social. Té una llarga experiència professional com a coach personal aplicant tècniques com la Programació Neurolingüística (PNL) i el Coaching. També té experiència com a treballadora social en inserció laboral i social de col·lectius en risc d’exclusió, sobretot en el col·lectiu de persones amb discapacitat.